Author Correction : Expression-based GWAS identifies variants, gene interactions and key regulators affecting intramuscular fatty acid content and composition in porcine meat - Puig-Oliveras, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Revilla Sánchez, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Castelló Farré, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fernández, Ana I. (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (Espanya). Departamento de Mejora Genética Animal) ; Folch, Josep M. (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
 
Comments (0) | Reviews (0)
Start a discussion about any aspect of this document.

 Subscribe to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Add comment


Once logged in, authorized users can also attach files.
Note: you have not defined your nickname.
N/D will be displayed as the author of this comment.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>