Dret Penal I [102252]
García Arán, Mercedes
Baucells i Lladós, Joan
Cuenca García, Ma. José (María José)
Cugat Mauri, Miriam
Morales Prats, Fermín
Riba Piqué, Josep
Cardona Barber, Antonio
Guardiola Lago, María Jesús
Pifarre De Moner, Maria Jose
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Criminal Law I
Títol variant: Derecho Penal I
Data: 2022-23
Resum: L'assignatura Dret Penal I pretén que l'alumne/a adquireixi els coneixements de les especificitats del Dret Penal com a instrument de resolució de conflictes. Principalment es vol potenciar l'adquisició dels conceptes relatius a la norma penal, als principis constitucionals del Dret penal, així com les conseqüències que comporta la comissió d'un delicte (penes i mesures de seguretat). Des de la perspectiva formativa, Dret Penal I pretén que l'alumne/a adquireixi els conceptes i la terminologia pròpia a l'àmbit del Dret Penal i, amb aquest objectiu, es potenciarà la lectura de textos jurídics així com la resolució d'alguns casos pràctics.
Resum: The objective of this course is to familiarize students with the specificity of Criminal Law as an instrument of conflict resolution. The course mainly aims to make students knowledgeable about concepts such as: criminal norms, constitutional basics of criminal law, sentencing and security measures. Moreover, it is intended for enabling students in using the concepts and terminology of criminal law in a proper way. In order to do this, the reading of legal texts and the working out of practical cases will be carried out.
Resum: La asignatura Derecho Penal I pretende que el alumno/a adquiera los conocimientos de las especialidades del Derecho Penal como instrumento de resolución de conflictos. Principalmente se quiere potenciar la adquisició n de los conceptos relativos a la norma penal, a los principios constitucionales del Derecho penal, asícomo las consecuencias que comporta la comisión de un delito (penas y medidas de seguridad). Desde la perspectiva formativa, Derecho Penal I pretende que el alumno/a adquiera los conceptos y la terminología propia en el ámbito del Derecho Penal I y, con este objetivo, se potenciará la lectura de textos jurí dicos así como la resolución de algunos casos prácticos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Dret [2500786]
Pla d'estudis: Grau en Ciència Política i Gestió Pública i Grau en Dret [1209] ; Grau en Dret i Grau en Relacions Laborals [1285] ; Grau en Criminologia i Grau en Dret [1411] ; Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [1420] ; Grau en Dret i Relacions Internacionals [1496] ; Grau en Ciència Política i Gestió Pública i Grau en Dret [1513] ; Grau en Dret [949] ; Pla d'Estudis d'Administració i Direcció d'Empreses Dret [994]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
6 p, 106.7 KB

Anglès
5 p, 104.6 KB

Castellà
6 p, 111.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-06-27, darrera modificació el 2023-10-21   Favorit i Compartir