Direcció i Gestió de la Restauració I [103731]
García Victorino, José Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Catering Management I
Títol variant: Dirección y Gestión de la Restauración I
Data: 2022-23
Resum: Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. 2. Gestionar i controlar els costos de manera efectiva del Departament de A&B o d'una empresa de restauració. 3. Familiaritzar-se amb la gestió e implantar models efectius de gestió i control. 4. Identificar l'itinerari d'informació i de treball en un departament de F&B. 5. Gestionar i ser capaç de dur a terme els diferents serveis de restauració prestats en un establiment hoteler. 6. Saber determinar els procediments necessaris i adaptar-los a les expectatives del client, les particularitats del capital humà i els recursos materials disponibles. 7. Prendre decisions i dissenyar estratègies per el desenvolupament i millora del departament.
Resum: At the end of the course the student / a should be able to: 1. Knowing the structure of an F & B department as well as the skills, abilities and tasks of each job profiles that make it up. 2. Manage and control costs effectively Department of F & B for a catering company. 3. Familiarize yourself with managing and implementing effective management and control models. 4. Identify the routing information and working in a department of F & B. 5. Manage and be able to carry out the various services provided restoration in a hotel. 6. Able to determine the necessary procedures and adapt to customer expectations, the particularities of human capital and material resources available. 7. Make decisions and design strategies for the development and improvement of the department.
Resum: Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. 2. Gestionar y controlar los costes de forma efectiva del Departamento de F&B de una empresa de restauración. 3. Familiarizarse con la gestión e implantar modelos efectivos de gestión y control. 4. Identificar el itinerario de información y de trabajo en un departamento de F&B. 5. Gestionar y ser capaz de llevar a cabo los diferentes servicios de restauración prestados en un establecimiento hotelero. 6. Saber determinar los procedimientos necesarios y adaptarlos a las expectativas del cliente, las particularidades del capital humano y los recursos materiales disponibles. 7. Tomar decisiones y diseñar estrategias para el desarrollo y mejora del departamento.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 102.8 KB

Anglès
4 p, 101.8 KB

Castellà
5 p, 103.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-06-27, darrera modificació el 2024-02-10



   Favorit i Compartir