Home > Course materials > Course guides > Pràcticum |
Additional title: | Practicum |
Additional title: | Prácticum |
Date: | 2022-23 |
Abstract: | El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. Ha de permetre l'estudiant: conèixer la metodologia de treball adequada a la realitat professional; desenvolupar competències tècniques, metodològiques, personals i participatives; obtenir una experiència que li faciliti la inserció al mercat de treball; reforçar els valors de la innovació, la creativitat i l'emprenedoria. |
Abstract: | Pràcticum, a 12-ECTS compulsory course, is done in an entity, private or public, national or international, to complement the university training of the student and to bring him/her near to the professional sector where he/she will be in the future. It should allow him/her: to know appropriate work methodologies; to develop tehcnical, methodological and personal competencies; to obtain experience for making easier his/her arrival at the professional sector; to make innovation, creativity and enterprising values stronger. |
Abstract: | El Pràcticum, asignatura obligatoria de 12 créditos, es una actividad que el estudiante hace en una entidad, privada o pública, nacional o internacional, para complementar su formación universitaria y acercarlo al ámbito profesional donde ejercerá su actividad. Debe permitir al estudiante: conocer la metodología de trabajo adecuada a la realidad profesional; desarrollar competencias técnicas, metodológicas, personales y participativas; obtener una experiencia que le facilite la inserción en el mercado de trabajo; reforzar los valores de la innovación y la creatividad, y el concepto de emprendedor. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: | Català, anglès, castellà |
Studies: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Study plan: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 3 p, 99.1 KB |
Anglès 3 p, 97.3 KB |
Castellà 3 p, 98.6 KB |