Treball de Final de Màster [43188]
López Gómez, Lidia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Master's Degree Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2022-23
Resum: El Treball de Final de Màster (TFM) és l'instrument principal per a la comprovació de l'assoliment, per part dels estudiants, de les competències associades al títol. En aquest sentit, el TFM està dissenyat per a permetre una avaluació global i sintètica de les competències específiques i transversals associades al títol, mitjançant un treball que demostri la capacitat per a aplicar-les a la seva futura tasca docent, investigadora o professional, i ha de mostrar, doncs, l'assoliment no només de continguts sinó també d'estratègies, recursos i eines metodològiques adients per a expressar els resultats de recerca amb correcció i propietat estructural i terminològica. Així doncs, els objectius formatius del TFM són els següents: - Iniciar l'estudiant a l'elaboració d'una recerca inèdita. - Desenvolupar acadèmicament un treball de recerca, de manera completa, seguint les pautes metodològiques més actuals i correctes. - Conèixer les problemàtiques de la recerca a través de la realització d'un treball pràctic. - Demostrar el domini competent dels diferents recursos de la recerca en Musicologia i/o Educació Musical, en 1 - Demostrar el domini competent dels diferents recursos de la recerca en Musicologia i/o Educació Musical, en els treballs pertanyents a l'itinerari homònim. - Organitzar un programa de concert, d'acord amb els criteris més correctes segons la Interpretació amb Criteris Històrics Informats, per a l'itinerari d'Interpretació de la Música Antiga.
Resum: The Master's Degree's Dissertation (Treball de Fi de Màster, TFM) is the main tool to avaluate the achievement of the competencies associated with the degree. In this way, the TFM is conceived in order to allow for a general and synthetic assessment of the degree's specific and transversal competencies, by means of a research work that demonstrates the student's ability to apply them to his/her forthcoming teaching, researching or performing tasks. It will show, therefore, the achievement of contents, strategies, resources and methodological tools suitable to express the results of research in a proper and correct structural and terminological way. Henceforth, the formation aims of the TFM are the following: - Initiating the student in the development of unpublished research. - Carrying out an academic research project, in a complete way and according to the more recent and normative methodological standards. - To become aware of research problems, through the development of practical tasks. - Demonstrate the student's competence in the use of different research resources in the field of Musicology and Music Education (Musicology and Music Education line). - Organize a concert program, according to the criteria of Historically Informed Performance (Early Music Performance area).
Resum: El Trabajo Final de Máster (TFM) es el instrumento principal para comprobar la posesión, por parte del alumnado, de las competencias asociadas al título. De esta manera, el TFM está diseñado para permitir una evaluación global y sintética de las competencias específicas y transversales del título, por medio de un trabajo que demuestre la capacidad para aplicarlas a su futura labor docente, investigadora o profesional, y ha de mostrar, pues, la posesión tanto de contenidos como de estrategias, recursos y herramientas metodológicas apropiadas para expresar los resultados de la investigación con corrección y propiedad estructural y terminológica. Así pues, los objetivos formativos del TFM son los siguientes: - Iniciar al alumnado en la elaboración de una investigación inédita. - Desarrollar un trabajo académico de investigación, de manera completa y acorde con las pautas metodológicas más actuales y normativas. - Conocer la problemática investigadora mediante la elaboración de un trabajo práctico. - Demostrar un dominio competente de los diversos recursos de investigación en Musicología y/o Educación Musical, en los trabajos adscritos al itinerario homónimo. 1 - Organizar un programa de concierto, conforme a las pautas más rigurosas acordes con los criterios de interpretación con criterios históricos informados, en el caso del itinerario de Interpretación de la Música Antigua.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga [4312637]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga [1381] ; Màster Universitari en Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga [1382]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 115.9 KB

Anglès
7 p, 112.6 KB

Castellà
8 p, 114.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-01, darrera modificació el 2023-09-17



   Favorit i Compartir