Claas Kirchhelle. Pyrrhic Progress. The History of Antibiotics in AngloAmerican Food Production. New Brunswick: Rutgers University Press; 2020. 429 p. ISBN 978-0-8135-9147-6
Santesmases, María Jesús (Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya). Centro de Ciencias Humanas y Sociales. Instituto de Filosofía)
Fecha: |
2021 |
Resumen: |
Obra ressenyada: Claas KIRCHHELLE, Pyrrhic Progress. The History of Antibiotics in AngloAmerican Food Production. New Brunswick: Rutgers University Press, 2020. |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: |
Castellà |
Documento: |
Ressenya ; recerca ; Versió publicada |
Publicado en: |
Dynamis : Acta Hispanica ad Medicinae Scientiarumque. Historiam Illustrandam, Vol. 41 Núm. 2 (2021) , p. 618-622 (Reseñas) , ISSN 2340-7948 |
Adreça original: https://raco.cat/index.php/Dynamis/article/view/402158
El registro aparece en las colecciones:
Artículos >
Artículos publicados >
DynamisArtículos >
Artículos de investigaciónArtículos >
Reseñas
Registro creado el 2022-07-27, última modificación el 2022-07-30