Google Scholar: cites
Regional approaches to the COVID-19 management : East African Community (EAC) and European Union (EU)
Jireh, Ejoku (The Catholic University of Eastern Africa)
Ngalyuka Nzau, Julius (The Catholic University of Eastern Africa)

Títol variant: Enfocaments regionals per a la gestió de la COVID-19 : Comunitat d'Àfrica Oriental i Unió Europea
Títol variant: Enfoques regionales para la gestión de la COVID-19 : Comunidad de África Oriental y Unión Europea
Data: 2022
Resum: The article compares the way COVID-19 has been managed in the East African Community and in the EU. How were the initial measures in each of the regions and what have been the consequences of the measures adopted, especially those related to confinement and vaccination. It discusses how the strength of European integration and the notable economic and technological development of its member states have provided a comparative advantage over the resources available to the East African Community. They conclude that, in addition to the undoubted importance of advancing in economic development, continuing to deepen regional cooperation in African territory would be an opportunity to better manage future threats.
Resum: L'article compara la manera com s'ha gestionat la COVID-19 a la Comunitat d'Àfrica Oriental ia la UE. Com van ser les mesures inicials a cadascuna de les regions i quines han estat les conseqüències que han tingut les mesures adoptades, especialment les relacionades amb el confinament i la vacunació. Planteja com la solidesa de la integració europea i el notable desenvolupament econòmic i tecnològic dels seus Estats membres han suposat un avantatge comparatiu respecte als recursos amb què han comptat la Comunitat de l'Àfrica Oriental. Conclouen que, a més de la importància indubtable d'avançar en el desenvolupament econòmic, continuar aprofundint en la cooperació regional en territori africà suposaria una oportunitat per poder gestionar millor amenaces futures.
Resum: El artículo compara la forma en que se ha gestionado la COVID-19 en la Comunidad de África Oriental y en la UE. Cómo fueron las medidas iniciales en cada una de las regiones y cuáles han sido las consecuencias que han tenido las medidas adoptadas, especialmente las relacionadas con el confinamiento y la vacunación. Plantea cómo la solidez de la integración europea y el notable desarrollo económico y tecnológico de sus Estados miembros han supuesto una ventaja comparativa, respecto a los recursos con los que han contado la Comunidad de África Oriental. Concluyen que, además de la indudable importancia de avanzar en el desarrollo económico, seguir profundizando en la cooperación regional en territorio africano supondría una oportunidad para poder gestionar mejor futuras amenazas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra, i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; Versió publicada
Matèria: European Union ; Lockdown ; Africa ; East African community ; Unión Europea ; COVID-19 ; Confinamiento ; África ; Comunidad africana oriental ; Unió Europea ; Confinament ; Àfrica ; Comunitat africana oriental
Publicat a: Quaderns IEE, Vol. 1 Núm. 2 (2022) , p. 140-150 (Notes) , ISSN 2696-8525

Adreça original: https://revistes.uab.cat/quadernsiee/article/view/v1-n2-jireh-ngalyuka
DOI: 10.5565/rev/quadernsiee.25


Anglès
11 p, 207.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Quaderns IEE

 Registre creat el 2022-07-27, darrera modificació el 2022-09-22



   Favorit i Compartir