Treball de Final de Màster [42144]
Tarrazón Rodón, Ma. Antonia
Vila Carnicero, Xavier
Souto Nieves, Guadalupe
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Master's Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2022-23
Resum: El MEBA s'imparteix i s'avalua íntegrament en anglès. Només el domini acreditat de l'anglès permet cursar aquest màster. El treball de fi de màster (TFM) és un article acadèmic curosament argumentat d'aproximadament 6. 000 - 7. 500 paraules (unes 25-30 pàgines). Ha de presentar bé una recerca original ben fonamentada i desenvolupada sobre un tema d'interès dels estudiants o una revisió de l'estat de la qüestió sobre un tema del seu interès documentat a partir de fonts fiables i prestigioses. En tot cas, s'espera que el TFM aporti una contribució original. El TFM ha de versar sobre un tema vinculat als continguts del MEBA i s'ha de realitzar sota la guia d'un/a director/a. Al MEBA els TFMs s'escriuen en grups de 2-3 persones. El tasca dels estudiants proposar un grup a altres estudiants o incorporar-se a un grup ja existent. Els coordinadors no participen en aquest procés. Com a element final del màster, el TFM atorga als estudiants la possibilitat de mostrar la seva expertesa en l'àrea escollida i de desenvolupar les habilitats necessàries del treball en equip.
Resum: The master's thesis is a carefully argued scholarly paper of approximately 6000 - 7500 words (roughly 25-30 pages). It should present either an original research well founded and developed on a topic of the students' interest, or a survey of the state-of-the-art literature over a topic of their interest that is carefully documented from reliable and prestigious sources. In any case, an original contribution is expected. The thesis must have a focus that falls within the topics of the MEBA program, and it must be written under the guidance of an advisor. In MEBA the master theses are written in groups of 2-3 people. It is the students' task to propose a group to other classmates or to join an existing group. There will be no intervention on the side of the program coordinators. As the final element in the master's degree, the thesis gives the student an opportunity to demonstrate expertise in the chosen area and to develop the necessary team-work skills.
Resum: El MEBA se imparte y evalúa íntegramente en inglés. Solo el dominio acreditado del inglés permite cursar este máster. El trabajo de fin de máster (TFM) es un artículo académico cuidadosamente argumentado de aproximadamente 6. 000 - 7. 500 palabras (unas 25-30 páginas). Debe presentar bien una investigación original fundamentada y desarrollada sobre un tema de interés de los estudiantes o una revisión del estado de la cuestión sobre un tema de su interés documentado a partir de fuentes fiables y prestigiosas. En todo caso, se espera que el TFM aporte una contribución original. El TFM debe versar sobre un tema vinculado a los contenidos del MEBA y ha de realizarse bajo la guía de un/a director/a. En el MEBA los TFMs se escriben en grupos de 2-3 personas. Es tarea de los estudiantes proponer un grupo a otros estudiantes o incorporarse a un grupo ya existente. Los coordinadores no participan en este proceso. Como elemento final del máster, el TFM otorga a los/as estudiantes la posibilidad de mostrar cuán expertos/as son en el área escogida y desarrollar las habilidades necesarias en el trabajo de equipo. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Economia i Administració d'Empreses / Economics and Business Administration [4310025]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Economia i Administració d'Empreses / University Master in Economics and Business Administration [990]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
4 p, 99.8 KB

Anglès
4 p, 101.1 KB

Castellà
4 p, 98.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-09-07, darrera modificació el 2023-01-19   Favorit i Compartir