The evolutionary advantage of an aromatic clamp in plant family 3 glycoside exo-hydrolases - Luang, Sukanya (University of Adelaide) ; Fernández-Luengo Flores, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Nin-Hill, Alba (Universitat de Barcelona. Departament de Química Inorgànica i Orgànica) ; Streltsov, Victor A. (University of Melbourne. The Florey Institute) ; Schwerdt, Julian G. (University of Adelaide) ; Alonso-Gil, Santiago (Universitat de Barcelona. Departament de Química Inorgànica i Orgànica) ; Ketudat Cairns, James R. (Suranaree University of Technology. School of Chemistry) ; Pradeau, Stéphanie (Université Grenoble Alpes. Centre de Recherches sur les Macromolécules Végétales) ; Fort, Sebastien (Université Grenoble Alpes. Centre de Recherches sur les Macromolécules Végétales) ; Maréchal, Jean-Didier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Masgrau, Laura (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí") ; Rovira, Carme (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats) ; Hrmova, Maria (Huaiyin Normal University)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>