Enriched puree potato with soy protein for dysphagia patients by using 3D printing - Mirazimi, Farnaz (Universitat Politècnica de Catalunya) ; Saldo Periago, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sepulcre, Francesc (Universitat Politècnica de Catalunya) ; Gràcia, Alvar (2 Vegan Natural Machines S.L.) ; Pujolà, Montserrat (Universitat Politècnica de Catalunya)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>