Grapevine response to a Dittrichia viscosa extract and a Bacillus velezensis strain - Ramos, Mélina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Daranas, Núria (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Llugany i Ollé, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Tolrà Pérez, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Laboratori de Fisiologia Vegetal) ; Montesinos, Emilio (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Badosa Romañó, Esther (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>