Grapevine response to a Dittrichia viscosa extract and a Bacillus velezensis strain - Ramos, Mélina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Daranas, Núria (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Llugany i Ollé, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Tolrà Pérez, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Laboratori de Fisiologia Vegetal) ; Montesinos, Emilio (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Badosa Romañó, Esther (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària)
 
Comments (0) | Reviews (0)
Start a discussion about any aspect of this document.

 Subscribe to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Add comment


Once logged in, authorized users can also attach files.
Note: you have not defined your nickname.
N/D will be displayed as the author of this comment.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>