Grapevine response to a Dittrichia viscosa extract and a Bacillus velezensis strain - Ramos, Mélina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Daranas, Núria (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Llugany i Ollé, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Tolrà Pérez, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Laboratori de Fisiologia Vegetal) ; Montesinos, Emilio (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària) ; Badosa Romañó, Esther (Universitat de Girona. Institut de Tecnologia Agroalimentària)
 
Comments (0) | Reviews (0)
Be the first to review this document.

Add review

Rate this article:
Give a title to your review:
Write your review:
Note: you have not defined your nickname.
N/D will be displayed as the author of this comment.