Electronic tongues to assess wine sensory descriptors - Cetó Alsedà, Xavier (University of South Australia. Future Industries Institute) ; González-Calabuig, Andreu (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Crespo, Nora (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Pérez, Sandra (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Capdevila Mestres, Josefa (INCAVI-IRTA. Estació de Viticultura i Enologia) ; Puig-Pujol, Anna (INCAVI-IRTA. Estació de Viticultura i Enologia) ; Valle Zafra, Manuel del (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.