Virgin Olive Oil Phenolic Compounds Modulate the HDL Lipidome in Hypercholesterolaemic Subjects : A Lipidomic Analysis of the VOHF Study - Fernández-Castillejo, Sara (Eurecat. Centre Tecnològic de Catalunya. Unitat de Nutrició i Salut) ; Pedret, Anna (Eurecat. Centre Tecnològic de Catalunya. Unitat de Nutrició i Salut) ; Catalán, Úrsula (Eurecat. Centre Tecnològic de Catalunya. Unitat de Nutrició i Salut) ; Valls, Rosa Maria (Universitat Rovira i Virgili. Departament de Medicina i Cirurgia) ; Farràs Mañé, Marta (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Rubió, Laura (Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària) ; Castañer, Olga (Centro de Investigación Biomédica en Red de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición) ; Macià, Alba (Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària) ; Fitó, Montse (Centro de Investigación Biomédica en Red de Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición) ; Motilva, Maria José (Universidad de La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino) ; Covas Planells, Maria Isabel (NUPROAS Handelsbolag (NUPROAS HB)) ; Giera, Martin (Center for Proteomics and Metabolomics. Leiden University Medical Center) ; Remaley, Alan T. (Lipoprotein Metabolism Section Cardio-Pulmonary Branch National Heart. Lung and Blood Institute National Institutes of Health) ; Solà, Rosa (Hospital Universitari Sant Joan de Reus (Tarragona))
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.