Environmentally driven transcriptomic and metabolic changes leading to color differences in "Golden Reinders" apples - Fernández-Cancelo, Pablo (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Iglesias Sánchez, Ariadna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Torres Montilla, Salvador (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ribas-Agustí, Albert (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Teixidó, Neus (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Rodríguez Concepción, Manuel (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Giné Bordonaba, Jordi (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
 
Comments (0) | Reviews (0)
Start a discussion about any aspect of this document.

 Subscribe to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Add comment


Once logged in, authorized users can also attach files.
Note: you have not defined your nickname.
N/D will be displayed as the author of this comment.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>