Operacions Bàsiques [103253]
Moral Vico, Antonio Javier
Sarra Adroguer, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Basic Operations
Título variante: Operaciones Básicas
Fecha: 2023-24
Resumen: L'assignatura Operacions Bàsiques en la titulació. Es tracta d'una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants a les operacions bàsiques basades en transport de quantitat de moviment (circulació i transport de fluids, filtració), operacions de transmissió de calor (bescanviadors de calor) i operacions de transferència de matèria (extracció, assecament, etc). Per tant l'assignatura es basarà en els conceptes impartits a l'assignatura Fonaments de Processos de balanços de matèria i energia i les propietats, variables i nombres adimensionals que caracteritzen els fenòmens de transport, fonaments bàsics que caracteritzen un procés industrial. Assolir els objectius d'aquesta assignatura prepararà l'estudiant per l'assignatura Mètodes Físics de Conservació i/o Transformació (tercer curs, primer semestre), que es centra en els aspectes industrials dels processos i requereix els coneixements bàsics relacionats amb aquests. 1 Objectiu de l'assignatura: Aplicar els principis de l'enginyeria química per descriure i analitzar les operacions bàsiques de les quals depenen els processos de transformació i conservació dels aliments.
Resumen: The subject Basic Operations in the degree: This is a compulsory second course subject, which introduces students to the basic operations based on transport of momentum (movement and transportation of fluids, filtration), heat transfer operations (heat exchangers) and mass transfer operations (extraction, drying, etc. ). Therefore, the subject will be based on the concepts taught in the subject Fundamentals of Processes, regarding balances of mass and energy and the properties, variables and non-dimensional numbers that characterize the transport phenomena, which are the basic fundamentals that characterize an industrial process. To achieve the objectives of this subject will prepare the student for the subject Physical Methods of Conservation and / or Transformation (third year, first semester), which focuses on the industrial aspects of the processes and requires the basic knowledge related 1 semester), which focuses on the industrial aspects of the processes and requires the basic knowledge related to them. Objective of the subject: To apply the principles of chemical engineering to describe and analyze the basic operations related with the processes of transformation and conservation of food.
Resumen: La asignatura de Operaciones Básicas en el grado. Esta es una asignatura obligatoria de segundo curso, e introduce a los estudiantes en las operaciones básicas basadas en el transporte de movimiento (movimiento y transporte de fluidos, filtración), operaciones de transferencia de calor (intercambiadores de calor) y operaciones de transferencia de materia (extracción, secado, etc. ). Por lo tanto, la asignatura se basará en los conceptos enseñados en la asignatura de Fundamentos de Procesos de balances de materia y energía y las propiedades, variables y números adimensionales que caracterizan los fenómenos de transporte, fundamentos básicos que caracterizan un proceso industrial. Conseguir los objetivos de esta asignatura ayudará al alumno a preparar la asignatura de Métodos Físicos de Conservación y / o Transformación (primer semestre del tercer curso), la cual se enfocará 1 Métodos Físicos de Conservación y / o Transformación (primer semestre del tercer curso), la cual se enfocará en los aspectos industriales de los procesos y requerirá tener los conocimientos básicos relacionados con ellos. Objetivo de la asignatura: Aplicar los principios de la ingeniería química para describir y analizar las operaciones básicas de las cuales dependen los procesos de transformación y conservación de los alimentos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.3 KB

Anglès
5 p, 104.9 KB

Castellà
5 p, 105.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2023-06-27, última modificación el 2023-09-16



   Favorit i Compartir