Productes Alimentosos [103239]
Rodriguez Jerez, Jose Juan
Porta Oliva, Mireia
Ripollés Àvila, Carolina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Food Products
Additional title: Productos Alimenticios
Date: 2023-24
Abstract: L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. Objectiu general Identificar i classificar els diferents tipus d'aliments, determinant les seves aptituds nutritives i tecnològiques en base a la seva composició i característiques. Objectius formatius: 1 Avaluar la importància que els diferents grups d'aliments tenen per la nostra societat Classificar els aliments en els seus grups fonamentals, tant comercialment com segons la seva composició, valor nutritiu i transformació tecnològica Identificar les diferents substàncies nutritives, funcionals i anti-nutritives dels aliments. Determinar les seves aptituds per a la transformació tecnològica. Valorar els efectes de la transformació tecnològica en els seves propietats.
Abstract: The subject "Food Products" is a course that aims to introduce the student to the world of food, presenting in a general way all the aspects related to its importance in relation to its consumption in our society, its fundamental composition, properties nutritious and functional and commercial and regulatory aspects, as well as their technological skills. overall objective Identify and classify the different types of foods, determining their nutritional and technological aptitudes based on their composition and characteristics. Training objectives: Evaluate the importance that different food groups have for our society, 1 Evaluate the importance that different food groups have for our society, Classify foods in their fundamental groups, both commercially and in their composition, nutritional value and technological transformation, Identify the different nutritive, functional and anti-nutritive substances of the food, Determine your aptitudes for technological transformation, Evaluate the effects of the technological transformation in the seves propietats.
Abstract: La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. objetivo general Identificar y clasificar los diferentes tipos de alimentos, determinando sus aptitudes nutritivas y tecnológicas en base a su composición y características. Objetivos formativos: Evaluar la importancia que los diferentes grupos de alimentos tienen por nuestra sociedad, 1 Evaluar la importancia que los diferentes grupos de alimentos tienen por nuestra sociedad, Clasificar los alimentos en sus grupos fundamentales, tanto comercialmente como en su composición, valor nutritivo y transformación tecnológica, Identificar las diferentes sustancias nutritivas, funcionales y anti-nutritivas de los alimentos, Determinar sus aptitudes para la transformación tecnológica, Valorar els efectes de la transformació tecnològica en els seves propietats.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 109.2 KB

Anglès
6 p, 108.5 KB

Castellà
6 p, 109.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2023-07-07, last modified 2023-09-16



   Favorit i Compartir