Gestió del servei i atenció al client [101223]
Vancells Farraró, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)

Títol variant: Management of Customer Care and Service
Títol variant: Gestión del servicio y atención al cliente
Data: 2023-24
Resum: A final del curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer com gestionar la participació del client en la creació de serveis 3. Conèixer el principals generadors de conflictes dins la gestió de serveis 4. Modelitzar sistemes de respostes adequats davant de conflictes 5. Conèixer les principals funcions dels sistemes de gestió de la relació amb clients: Customer Relationship Management (CRM) 6. Modelitzar la integració dels sistemes CRM amb el model de negoci de l'empresa. 7. Valorar com las noves tecnologies i la multiculturalitat poden afectar la gestió del servei i l'atenció del client. 8. Modelitzar un sistema organitzatiu capaç de recollir informació del client i personalitzar els serveis oferts en un entorn multicultural i tecnològicament avançat. 1 9. Conèixer les diferents branques del protocol i la seva influència internacional en la gestió de la atenció al client. 10. Aplicar l'instrumental metodològic, reflexiu i crític en anàlisi d'una empresa turística en relació a les seves actuacions de gestió de serveis i atenció al client 11. Demostrar que ha adquirit una capacitat de comunicació verbal i escrita correcta. 12. Aplicar correctament el programa informàtic del Power Point per a articular un discurs expositiu i argumentatiu. 13. Aplicar les funcionalitats bàsiques d'eines informàtiques relacionades amb la gestió de serveis i atenció al client.
Resum: After taking the course students will be able to know: 1. Distinguish between the concepts of production and servuction and its implications for tourism businesses. 2. Know how to manage customer participation in the creation of services 3. Know the main generators of conflict in the management of services 4. Know how to model systems able to avoid conflict 5. Know the main functions of the management systems of the customer relationship: Customer Relationship Management (CRM) 6. Model integration of CRM with the business model of the company. 7. Assess how the new technologies and multiculturalism can affect service management and customer care. 8. Modeling an organizational system capable of collecting customer information and personalize the services offered in a multicultural and technological world. 9. Know the main protocol branches and its international influence in the customer care. 1 10. Apply methodological instruments, reflective and critical analysis of a tourist company in relation to their performances service management and customer service. 11. Prove that has acquired communication skills verbal and written. 12. Correctly apply the computer program Power Point for exhibition discourse and argumentation. 13. Apply the basic functionality of tools related to the management and customer service.
Resum: A final del curso el alumno / a deberá / de: 1. Diferenciar los conceptos de producción y servucción y sus implicaciones para las empresas turísticas. 2. Conocer cómo gestionar la participación del cliente en la creación de servicios 3. Conocer los principales generadores de conflictos dentro de la gestión de servicios 4. Modelizar sistemas de respuestas adecuados ante conflictos 5. Conocer las principales funciones de los sistemas de gestión de la relación con clientes: Customer Relationship Management (CRM) 6. Modelizar la integración de los sistemas CRM con el modelo de negocio de la empresa. 7. Valorar como las nuevas tecnologías y la multiculturalidad pueden afectar la gestión del servicio y la atención del cliente. 8. Modelizar un sistema organizativo capaz de recoger información del cliente y personalizar los servicios ofrecidos en un entorno multicultural y tecnológicamente avanzado. 9. Conocer las diferentes ramas del protocolo y su influencia internacional en la gestión de la atención al 1 9. Conocer las diferentes ramas del protocolo y su influencia internacional en la gestión de la atención al cliente. 10. Aplicar el instrumental metodológico, reflexivo y crítico para el análisis de una empresa turística en relación a sus actuaciones de gestión de servicios y atención al cliente 11. Demostrar que ha adquirido una capacidad de comunicación verbal y escrita correcta. 12. Aplicar correctamente el programa informático PowerPoint para articular un discurso expositivo y argumentativo. 13. Aplicar las funcionalidades básicas de herramientas informáticas relacionadas con la gestión de servicios y atención al cliente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Turisme [2500894]
Pla d'estudis: Grau en Turisme [1345] ; Grau en Turisme [820]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 114.8 KB

Anglès
6 p, 113.0 KB

Castellà
7 p, 115.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2023-07-14, darrera modificació el 2024-02-10



   Favorit i Compartir