Resultats globals: 27 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 27 registres trobats
Materials acadèmics 27 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
6 p, 109.0 KB Organització Hotelera i Atenció al Client [103754] / Vancells Farraro, Albert ; Rodríguez Escriche, Raquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final del curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer com gestionar la participació del client en la creació de serveis 3. [...]
After taking the course students will be able to know: 1. Distinguish between the concepts of production and servuction and its implications for tourism businesses. 2. Know how to manage customer participation in the creation of services 3. [...]
A final del curso el alumno / a deberá / de: 1. Diferenciar los conceptos de producción y servucción y sus implicaciones para las empresas turísticas. 2. Conocer cómo gestionar la participación del cliente en la creación de servicios 3. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
5 p, 104.3 KB Economia [103738] / Vancells Farraro, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquest curs es pretén oferir als alumnes de primer curs del Grau en Direcció Hotelera les eines i els conceptes bàsics utilitzats en l'àmbit de l'economia, amb una particular atenció a la seva aplicació per l'anàlisi del Sector Turístic. [...]
This course aims to offer students of the first year of the Degree in Hotel Management the tools and basic concepts used in the field of economics, with particular attention to their application for the analysis of the Tourism Sector. [...]
Con este curso se pretende ofrecer a los alumnos de primer curso del Grado en Dirección Hotelera las herramientas y los conceptos básicos utilizados en el ámbito de la economía, con una particular atención a su aplicación para el análisis del Sector Turístico. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
4 p, 100.7 KB Gestió d'oficines de turisme [101225] / Vancells Farraro, Albert ; Verdoodt, Philippe ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne serà capaç d'assolir els següents objectius: Comprendre la missió, l'entorn, l'evolució de les oficines de turisme, així com les seves diferents funcions o tasques. [...]
On completing this subject, students should be able to: Understand the mission, the environment and the planning of tourist offices, as well as their different functions or tasks Know how to design the services of the tourist offices and to learn about the public and / or users of these services. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno tiene que alcanzar los siguientes objetivos: Comprender la misión, el entorno, la evolución de las oficinas de turismo, así como sus funciones y tareas. Conocer y saber diseñar los servicios de las oficinas de turismo y el público y/o usuarios a los que van dirigidos. [...]

2021-22
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
4.
5 p, 106.8 KB Gestió del servei i atenció al client [101223] / Vancells Farraro, Albert ; Rodríguez Escriche, Raquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final del curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer com gestionar la participació del client en la creació de serveis 3. [...]
After taking the course students will be able to know: 1. Distinguish between the concepts of production and servuction and its implications for tourism businesses. 2. Know how to manage customer participation in the creation of services 3. [...]
A final del curso el alumno / a deberá / de: 1. Diferenciar los conceptos de producción y servucción y sus implicaciones para las empresas turísticas. 2. Conocer cómo gestionar la participación del cliente en la creación de servicios 3. [...]

2021-22
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
5.
5 p, 105.8 KB Economia del turisme [101206] / Vancells Farraro, Albert ; Armada Ramírez, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
El curs d'Economia del Turisme té com a objectiu cobrir els enfocs essencials per al sector turístic des d'un punt de vista macroeconòmic. L'objectiu del curs és doble: primer, estudiar l'impacte econòmic i la contribució del turisme a nivell local, nacional i internacional; i segon, comprendre el funcionament dels agregats i les diferents circumstàncies econòmiques que afecten el sector turístic per millorar les capacitats dels estudiants per analitzar i prendre decisions en l'entorn empresarial turístic. [...]
The course of Tourism Economics provides an essential approach to the tourism sector from a macroeconomic point of view. The objective of the course is twofold: first, to study the economic impact and contribution of tourism at local, national and international level; and second, to understand the functioning of aggregate markets and how different economic circumstances affect the tourism sector to enhance students' skills to analyse and take decisions in the tourism business environment. [...]
El curso de Economía del Turismo tiene como objetivo cubrir los enfoques esenciales para el sector turístico desde un punto de vista macroeconómico. El objetivo del curso es doble: primero, estudiar el impacto económico y la contribución del turismo a nivel local, nacional e internacional; y segundo, comprender el funcionamiento de los agregados y las diferentes circunstancias económicas que afectan al sector turístico para mejorar las capacidades de los estudiantes para analizar y tomar decisiones en el entorno empresarial turístico. [...]

2021-22
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
6.
4 p, 102.9 KB Economia [103738] / Vancells Farraro, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquest curs es pretén oferir als alumnes de primer curs del Grau en Direcció Hotelera les eines i els conceptes bàsics utilitzats en l'àmbit de l'economia, amb una particular atenció a la seva aplicació per l'anàlisi del Sector Turístic. [...]
Con este curso se pretende ofrecer a los alumnos de primer curso del Grado en Dirección Hotelera las herramientas y los conceptos básicos utilizados en el ámbito de la economía, con una particular atención a su aplicación para el análisis del Sector Turístico. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
7.
4 p, 104.5 KB Economia del turisme [101206] / Vancells Farraro, Albert ; Armada Ramírez, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
El curs d'Economia del Turisme té com a objectiu cobrir els enfocs essencials per al sector turístic des d'un punt de vista macroeconòmic. L'objectiu del curs és doble: primer, estudiar l'impacte econòmic i la contribució del turisme a nivell local, nacional i internacional; i segon, comprendre el funcionament dels agregats i les diferents circumstàncies econòmiques que afecten el sector turístic per millorar les capacitats dels estudiants per analitzar i prendre decisions en l'entorn empresarial turístic. [...]
El curso de Economía del Turismo tiene como objetivo cubrir los enfoques esenciales para el sector turístico desde un punto de vista macroeconómico. El objetivo del curso es doble: primero, estudiar el impacto económico y la contribución del turismo a nivel local, nacional e internacional; y segundo, comprender el funcionamiento de los agregados y las diferentes circunstancias económicas que afectan al sector turístico para mejorar las capacidades de los estudiantes para analizar y tomar decisiones en el entorno empresarial turístico. [...]

2020-21
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
8.
4 p, 105.0 KB Gestió de la Qualitat Turística [104957] / Vancells Farraro, Albert ; Canut Delgado, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Aquesta assignatura pretén que l'estudiant adquireixi les competències necessàries per a comprendre conceptes i tècniques qualitatives en l'àmbit turístic, permetent analitzar i avaluar processos de gestió de la qualitat. [...]
Esta asignatura pretende que el estudiante adquiera las competencias necesarias para comprender conceptos y técnicas cualitativas en el ámbito turístico, permitiéndole analizar y evaluar procesos de la gestión de la calidad. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
9.
4 p, 103.8 KB Introducció a l'Economia Turística [104950] / Vancells Farraro, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Aquesta assignatura introdueix els conceptes de la teoria econòmica als alumnes del Grau en Turisme. Es tracta d'una assignatura de caràcter fonamental on els alumnes s'inicien en els conceptes bàsics que després hauran d'utilitzar a la resta d'assignatures de contingut econòmic. [...]
Este curso introduce los conceptos de la teoría económica a los estudiantes del grado en turismo. Es un tema de carácter fundamental donde los estudiantes comienzan en los conceptos básicos que posteriormente tendrán que utilizar en el resto de asignaturas de contenido económico. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
10.
4 p, 104.8 KB Gestió de la Qualitat i Medi Ambient [103752] / Vancells Farraro, Albert ; Canut Delgado, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Aquesta assignatura pretén que l'estudiant adquireixi les competències necessàries per a comprendre conceptes i tècniques qualitatives en l'àmbit turístic, permetent analitzar i avaluar processos de gestió de la qualitat. [...]
Esta asignatura pretende que el estudiante adquiera las competencias necesarias para comprender conceptos y técnicas cualitativas en el ámbito turístico, permitiéndole analizar y evaluar procesos de la gestión de la calidad. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

Materials acadèmics : 27 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.