Productes turístics [101235]
Vancells Farraró, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)

Títol variant: Tourism Products
Títol variant: Productos turísticos
Data: 2023-24
Resum: Presentació L'assignatura té l'objectiu de situar l'estudiant en la comprensió dels processos de configuració dels productes turístics, amb un enfocament pràctic, basat en el tractament d'exemples rellevants. Durant el semestre es presentaran, analitzaran i debatran diferents casos que permetran a l'estudiant aprofundir en alguns tipus de turisme (genèric i específic) i abordar qüestions relatives. Els aspectes lligats a la sostenibilitat i principalment l'accessibilitat universal tenen un pes molt important a l'assignatura. L'accessibilitat és un element transversal en la creació i comercialització de tota tipologia de turisme. Així l'alumne rebrà una formació integral en la comprensió i aplicació d'aquest concepte. També es tractarà la importància de la tecnologia en la transformació digital del sector turístic. L'estudiant al final del curs ha de ser capaç de: En relació amb el producte turístic: Comprendre els principis bàsics de la producció turística Reconèixer la importància dels vectors lligats a la sostenibilitat i la tecnologia en la creació i desenvolupament dels productes turístics, amb especial atenció a fenòmens com ara l'accessibilitat a les destinació i els seus recursos Conèixer quins són els actors que protagonitzen aquest desenvolupament Comprendre quins són els impactes que actualment generen aquests productes En relació amb la diversitat de productes turístics: Diferenciar els productes en base als recursos que faciliten la seva creació i desenvolupament 1 Diferenciar els productes en base als recursos que faciliten la seva creació i desenvolupament Veure les seves característiques i implicacions a nivell econòmic, social i ambiental. Adquirir coneixements i habilitats per a la seva carrera professional: Conèixer la gran varietat de productes turístics que el sector ofereix avui en dia i poder aplicar aquest coneixement en l'entorn professional (empresa, administració, acadèmia) Desenvolupar una capacitat crítica en relació amb la creació de productes i la seva gestió posterior, promovent la sostenibilitat econòmica, social i ambiental. Integrar la innovació com a valor en la creació, gestió i comercialització de productes.
Resum: Presentation The course aims to place the student in the understanding of the configuration processes of tourism products, with a practical approach, based on the treatment of relevant examples. During the semester, different cases will be presented, analyzed and debated that will allow the student to delve into some types of tourism (generic and specific) and address related issues. Aspects related to sustainability and mainly universal accessibility have a very important weight in the subject. Accessibility is a cross-cutting element in the creation and marketing of all types of tourism. Thus the student will receive comprehensive training in understanding and applying this concept. The importance of technology in the digital transformation of the tourism sector will also be discussed. Main goals The student at the end of the course must be able to: In relation to the tourist product: Understand the basic principles of tourism production Recognize the importance of vectors linked to sustainability and technology in the creation and development of tourism products, with special attention to phenomena such as accessibility to destinations and their resources Know which actors are the protagonists of this development Understand the impacts that these products currently generate In relation to the diversity of tourist products: Differentiate products based on the resources that facilitate their creation and development 1 Differentiate products based on the resources that facilitate their creation and development See its characteristics and implications at the economic, social and environmental level. Acquire knowledge and skills for your career: Know the great variety of tourist products that the sector offers today and be able to apply this knowledge in the professional environment (company, administration, academy) Develop a critical capacity in relation to the creation of products and their subsequent management, promoting economic, social and environmental sustainability. Integrate innovation as a value in the creation, management and marketing of products.
Resum: Presentación La asignatura tiene el objetivo de situar al estudiante en la comprensión de los procesos de configuración de los productos turísticos, con un enfoque práctico, basado en el tratamiento de ejemplos relevantes. Durante el semestre se presentarán, analizarán y debatirán diferentes casos que permitirán al estudiante profundizar en algunos tipos de turismo (genérico y específico) y abordar cuestiones relativas. Los aspectos ligados a la sostenibilidad y principalmente la accesibilidad universal tienen un peso muy importante en la asignatura. La accesibilidad es un elemento transversal en la creación y comercialización de toda tipología de turismo. Así, el alumno recibirá una formación integral en la comprensión y aplicación de este concepto. También se tratará la importancia de la tecnología en la transformación digital del sector turístico. Objetivos El estudiante al final del curso debe ser capaz de: En relación con el producto turístico: Comprender los principios básicos de la producción turística Reconocer la importancia de los vectores ligados a la sostenibilidad y la tecnología en la creación y desarrollo de los productos turísticos, con especial atención a fenómenos como la accesibilidad al destino y sus recursos Conocer cuáles son los actores que protagonizan este desarrollo Comprender cuáles son los impactos que actualmente generan estos productos En relación con la diversidad de productos turísticos: Diferenciar los productos en base a los recursos que facilitan su creación y desarrollo 1 Diferenciar los productos en base a los recursos que facilitan su creación y desarrollo Ver sus características e implicaciones a nivel económico, social y ambiental. Adquirir conocimientos y habilidades para su carrera profesional: Conocer la gran variedad de productos turísticos que el sector ofrece hoy en día y poder aplicar este conocimiento en el entorno profesional (empresa, administración, academia) Desarrollar una capacidad crítica en relación a la creación de productos y su gestión posterior, promoviendo la sostenibilidad económica, social y ambiental. Integrar la innovación como valor en la creación, gestión y comercialización de productos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Turisme [2500894]
Pla d'estudis: Grau en Turisme [1345] ; Grau en Turisme [820]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 114.9 KB

Anglès
6 p, 113.6 KB

Castellà
6 p, 114.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2023-07-14, darrera modificació el 2024-02-10



   Favorit i Compartir