Supplementation With Spirulina Reduces Infarct Size and Ameliorates Cardiac Function in a Pig Model of STEMI - Vilahur, Gemma (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Sutelman, Pablo (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Ben-Aicha Gonzalez, Soumaya (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Mendieta, Guiomar (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Radiké Aržanauskaitė, Monika (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Schoch, Leonie (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Casaní, Laura (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Borrell-Pages, Maria (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Padró, Teresa (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Badimon, Lina (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Universitat Autònoma de Barcelona
 
Comments (0) | Reviews (0)
Start a discussion about any aspect of this document.

 Subscribe to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Add comment


Once logged in, authorized users can also attach files.
Note: you have not defined your nickname.
N/D will be displayed as the author of this comment.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>