The Relationship between Adherence to the Mediterranean Diet, Intake of Specific Foods and Depression in an Adult Population (45-75 Years) in Primary Health Care. A Cross-Sectional Descriptive Study
-
Oliván-Blázquez, Bárbara (Universidad de Zaragoza)
;
Aguilar-Latorre, Alejandra (Instituto de Investigaciones Sanitarias de Aragón (IIS Aragón)) ;
Motrico, Emma (Universidad Loyola) ;
Gómez-Gómez, Irene (Universidad Loyola) ;
Zabaleta del Olmo, Edurne (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ;
Couso-Viana, Sabela (Instituto de Investigación Sanitaria Galicia Sur (IIS Galicia Sur)) ;
Clavería, Ana (Instituto de Investigación Sanitaria Galicia Sur (IIS Galicia Sur)) ;
Maderuelo-Fernandez, Jose-Angel (Gerencia Regional de Salud de Castilla y León (SACyL)) ;
Recio-Rodriguez, Jose I (Universidad de Salamanca) ;
Moreno-Peral, Patricia (Instituto de Investigación Biomédica de Málaga) ;
Casajuana Closas, Marc (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ;
López-Jiménez, Tomàs (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ;
Bolíbar, Bonaventura (Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol) ;
Llobera, Joan (Servei de Salut de les Illes Balears) ;
Sarasa-Bosque, Concepción (Servicio Aragonés de Salud) ;
Sanchez-Perez, Álvaro (Instituto de Investigación Sanitaria Biocruces Bizkaia) ;
Bellón Saameño, Juan Ángel (Universidad de Málaga) ;
Magallón-Botaya, Rosa (Universidad de Zaragoza) ;
Universitat Autònoma de Barcelona