visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
>
Documents de recerca
>
Treballs de Fi de Grau
>
Bibliographic Review - The Technological Application of Resistant Starch and its Health Benefits on the Formulation of Pasta in the Food Industry
>
Ressenyes
Informació:
Discussió (0)
Estadístiques d'ús
Bibliographic Review - The Technological Application of Resistant Starch and its Health Benefits on the Formulation of Pasta in the Food Industry
-
Farré Forcén, Inés
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Comentaris
(0) |
Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.
Afegiu la vostra ressenya
Valoreu aquest article:
-Seleccioneu una puntuació-
***** (best)
****
***
**
* (worst)
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu
definit el vostre àlies
.
N/D
s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
Registres semblants