Phytochemical profile, bioactive properties, and Se speciation of Se-biofortified red radish (Raphanus sativus), green pea (Pisum sativum), and alfalfa (Medicago sativa) microgreens - García Tenesaca, Marilyn Mishelle (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Llugany i Ollé, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Boada, Roberto (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Sánchez-Martín, María-Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Valiente Malmagro, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.