Phytochemical profile, bioactive properties, and Se speciation of Se-biofortified red radish (Raphanus sativus), green pea (Pisum sativum), and alfalfa (Medicago sativa) microgreens - García Tenesaca, Marilyn Mishelle (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Llugany i Ollé, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Boada, Roberto (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Sánchez-Martín, María-Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Valiente Malmagro, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>