Tracing culinary practices in the western provinces of the Roman Empire using Organic Residue Analysis - Baniou, Theoni (University of Rovira I Virgili) ; Suryanarayan, Akshyeta (University of Oxford) ; Livarda, Alexandra (University of Rovira I Virgili) ; Romaní Sala, Núria (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Moraleda, Núria (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Villanueva, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Rodrigo Requena, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>