La llet A2, un mètode ràpid per garantir la seva autenticitat
Navarro, Norma S. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Manuelian, Carmen L (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Additional title: La leche A2, un método rápido para garantizar su autenticidad
Additional title: A2 milk, a quick method to ensure its authenticity
Date: 2024
Abstract: Un estudi dut a terme per investigadors del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la Facultat de Veterinària de la UAB, ha revelat avanços significatius en l'aplicació de la tecnologia d'espectroscòpia d'infraroig per a distingir entre la llet de vaca A1 i A2. Aquests avanços representen un pas significatiu cap a un millor control de qualitat i transparència en la indústria làctia.
Abstract: Un estudio llevado a cabo por investigadores del Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos de la Facultad de Veterinaria de la UAB, ha revelado avances significativos en la aplicación de la tecnología de espectroscopia de infrarrojo para distinguir entre la leche de vaca A1 y A2. Estos avances representan un paso significativo hacia un mejor control de calidad y transparencia en la industria láctea.
Abstract: A study carried out by researchers from the Department of Animal and Food Science of the Faculty of Veterinary Medicine of the UAB, has revealed significant advances in the application of infrared spectroscopy technology to distinguish between A1 and A2 cow milk. These advances represent a significant step towards better quality control and transparency in the dairy industry.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Juny 2024, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 206.3 KB

Español
2 p, 208.0 KB

English
2 p, 205.9 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles
Articles > Dissemination

 Record created 2024-06-25, last modified 2024-06-27



   Favorit i Compartir