XX Workshop Métodos Rápidos y Automatización en Microbiología Alimentaria
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia d'Aliments (TECNIO)

Fecha: 2022
Descripción: 1 pag.
Nota: 22 a 25 de noviembre de 2022. Basado en la idea original de Dr Daniel Y. C. Fung. Directores: Dra Marta Capellas Puig, Dr Josep Yuste Puigvert.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Castellà
Documento: Comunicació de congrés
Materia: Microbiologia alimentària
Publicado en: XX Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XX (2022)



1 p, 65.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias de la salud y biociencias > Workshop MRAMA
Contribuciones a jornadas y congresos > Ponencias y comunicaciones > Ponencias y comunicaciones de la UAB

 Registro creado el 2024-10-23, última modificación el 2024-10-25



   Favorit i Compartir