Victoria Lee. The Arts of the Microbial World: Fermentation science in twentieth century Japan
Santesmases, María Jesús (Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya). Centro de Ciencias Humanas y Sociales)

Data: 2025
Resum: Obra ressenyada: Victoria LEE, The Arts of the Microbial World : Fermentation science in twentieth century Japan. Chicago: The University of Chicago Press, 2021. ISBN 9780226812748.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Ressenya ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Dynamis : Acta Hispanica ad Medicinae Scientiarumque. Historiam Illustrandam, Vol. 45 Núm. 1 (2025) , p. 297-300 (Reseñas) , ISSN 2340-7948

Adreça original: https://raco.cat/index.php/Dynamis/article/view/10000001497


4 p, 65.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Dynamis
Articles > Articles de recerca
Articles > Ressenyes

 Registre creat el 2025-06-03, darrera modificació el 2025-06-06



   Favorit i Compartir