Victoria Lee. The Arts of the Microbial World: Fermentation science in twentieth century Japan
Santesmases, María Jesús 
(Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya). Centro de Ciencias Humanas y Sociales)
| Data: |
2025 |
| Resum: |
Obra ressenyada: Victoria LEE, The Arts of the Microbial World : Fermentation science in twentieth century Japan. Chicago: The University of Chicago Press, 2021. ISBN 9780226812748. |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.  |
| Llengua: |
Castellà |
| Document: |
Ressenya ; recerca ; Versió publicada |
| Publicat a: |
Dynamis : Acta Hispanica ad Medicinae Scientiarumque. Historiam Illustrandam, Vol. 45 Núm. 1 (2025) , p. 297-300 (Reseñas) , ISSN 2340-7948 |
Adreça original: https://raco.cat/index.php/Dynamis/article/view/10000001497
El registre apareix a les col·leccions:
Articles >
Articles publicats >
DynamisArticles >
Articles de recercaArticles >
Ressenyes
Registre creat el 2025-06-03, darrera modificació el 2025-06-06