From gene to gummy : engineering Pichia pastoris for high-yield production of food-grade hydroxylated gelatin
Esteso González, Júlia
Ferrer, Pau, tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Fecha: 2025
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Biotecnologia [2500253]
Plan de estudios: Grau en Biotecnologia [815]
Documento: Treball final de grau



1 p, 1.5 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultat de Biociencias. TFG

 Registro creado el 2025-09-15, última modificación el 2025-09-18



   Favorit i Compartir