Salut i aliments ecològics
Blanquer, Maria (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Sánchez-Martínez, Francesca (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Ramos, Pilar (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Robles, Yolanda (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Grau Noguer, Eduard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Portaña Tudela, Samuel (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Pasarín, M. Isabel (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Juárez Martínez, Olga (Agència de Salut Pública de Barcelona)

Imprint: Agència de Salut Pública de Barcelona, 2022
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Document: Informe ; recerca ; Versió publicada
Subject: Aliments ecològics ; Alimentació saludable ; Nutrició



19 p, 687.0 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Studies

 Record created 2025-10-19, last modified 2025-10-30



   Favorit i Compartir