Salut i aliments ecològics
Blanquer, Maria (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Sánchez-Martínez, Francesca (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Ramos, Pilar (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Robles, Yolanda (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Grau Noguer, Eduard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Portaña Tudela, Samuel (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Pasarín, M. Isabel (Agència de Salut Pública de Barcelona)
Juárez Martínez, Olga (Agència de Salut Pública de Barcelona)

Publicación: Agència de Salut Pública de Barcelona, 2022
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Documento: Informe ; recerca ; Versió publicada
Materia: Aliments ecològics ; Alimentació saludable ; Nutrició



19 p, 687.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Estudios

 Registro creado el 2025-10-19, última modificación el 2025-10-30



   Favorit i Compartir