Procesos de proteolisis primaria que intervienen en la maduración del queso de cabra
Trujillo, Antonio-José 
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Carretero Romay, Carmen, 
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
| Publicació: |
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008 |
| Nota: |
Consultable des del TDX |
| Nota: |
Títol obtingut de la portada digitalitzada |
| Nota: |
Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària, 1996 |
| Nota: |
Bibliografia |
| Drets: |
Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.  |
| Llengua: |
Castellà |
| Document: |
Tesi doctoral |
| Matèria: |
Enzims proteolítics ;
Llet de cabra ;
Anàlisi ;
Anxoves ;
Conservació |
| ISBN: |
9788469120811 |
Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5692
170 p, 10.0 MB
|
82 p, 8.9 MB
|
39 p, 8.5 MB
|
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Tesis doctorals
Registre creat el 2009-05-07, darrera modificació el 2025-03-23