Procesos de proteolisis primaria que intervienen en la maduración del queso de cabra
Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Carretero Romay, Carmen, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)

Publicació: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008
Nota: Consultable des del TDX
Nota: Títol obtingut de la portada digitalitzada
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària, 1996
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.
Llengua: Castellà
Document: Tesi doctoral
Matèria: Enzims proteolítics ; Llet de cabra ; Anàlisi ; Anxoves ; Conservació
ISBN: 9788469120811

Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5692


170 p, 10.0 MB

82 p, 8.9 MB

39 p, 8.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2009-05-07, darrera modificació el 2025-03-23



   Favorit i Compartir