Aplicació web per a la gestió de formació informàtica a Terrassa
Luque Rubio, Aarón
Heymann Pignolo, Elisa
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 110 p.
Resum: La memòria d'aquest projecte consisteix, primerament, a realitzar una anàlisi del projecte, de la situació actual, i a redactar un estudi de viabilitat que determinarà si el projecte és viable o no. Després es descriuen les tecnologies que s'han utilitzat i es comparen amb d'altres de similars per demostrar perquè s'han escollit. Després es descriuen els aspectes tècnics de l'aplicació, es realitza una anàlisi de la base de dades, una explicació del disseny de l'aplicació i finalment es comenten els aspectes més tècnics de la programació. Per acabar la memòria es realitza una valoració personal i s'expliquen possibles millores i els objectius assolits.
Resum: La memoria de este proyecto consiste, primero de todo en realizar un análisis del proyecto, de la situación actual y redactar un estudio de viabilidad que determinará si el proyecto es viable o no. Después se describen las tecnologías que se han utilizado y se comparan con otras similares para demostrar el por qué se han elegido éstas. Después se empieza a describir los aspectos técnicos de la aplicación, realizando un análisis de la base de datos, una explicación del diseño de la aplicación y finalmente se comentan los aspectos más técnicos de la programación. Para acabar la memoria se realiza una valoración personal y se explican posibles mejoras y los objetivos alcanzados.
Resum: The memory of this project consists, first of all to carry out an analysis of the project, the current situation and writing a viability study that determine if the project is viable or not. Next it is described the technologies that were used and they are compared with other similar technologies to demonstrate why they have been chosen. Then it is described the technical aspects of the application, it is carried out an analysis of the database, an explication of the application design and finally it is explained the more technical aspects of the code. To finish the memory, it is done a personal valuation and it is explained other possible improves and the objectives reached.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Escoles ; Administració i organització ; Processament de dades ; Web ; DissenyProjecte
110 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2024-05-26   Favorit i Compartir