Sistema de información SIGARQ. Desarrollo de un aplicativo S.I.G. para la gestión de la secuencia estratigráfica de una intervención arqueológica
Fresno Bernal, Pablo del
Vargas, Miguel Ángel, tut.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Date: 2008
Abstract: El Sistema de Información Geográfica Arqueológico (SIGARQ), pretende ser una herramienta que permita integrar, gestionar y analizar todos aquellos datos procedentes de cualquier tipo de intervención arqueológica independientemente de la naturaleza del elemento patrimonial a estudiar y de la técnica de trabajo empleada en la intervención. Al mismo tiempo ha de permitir contextualizar cada una de las intervenciones y sus resultados en un marco geográfico más extenso. De esta manera, el proyecto actual también supone un avance de las potencialidades del sistema de cara a la gestión patrimonial del territorio y los estudios de carácter paisajístico.
Abstract: El Sistema d'Informació Geogràfica Arqueològic (SIGARQ), pretén ser una eina que permeti integrar, gestionar i analitzar totes aquelles dades procedents de qualsevol mena d'intervenció arqueològica independentment de la naturalesa de l'element patrimonial a estudiar i de la tècnica de treball emprada a l'intervenció. Al mateix temps ha de permetre contextualitzar cadascuna de les intervencions i els seus resultats en un marc geogràfic mes extens. D'aquesta manera, el projecte actual també suposa un avenç de les potencialitats del sistema per la gestió patrimonial del territori i els estudis de caràcter paisatgístic.
Abstract: The Archaeological System of Geographical Information (SIGARQ), it tries to be a tool that allows to integrate, to manage and to analyze all that information proceeding from any type of archaeological intervention independently of the nature of the wealth assets to studying and of the technology of work used in the intervention. At the same time it has to allow contextualize each of the interventions and his results in a more extensive geographical frame. Hereby, the current project also supposes an advance of the potentials of the system with a view to the patrimonial management of the territory and the studies of landscape character.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Geografia [5600474]
Series: Facultat de Filosofia i Lletres. Departament de Geografia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Subject: Geografia ; Processament de dades ; Informació geogràfica, Sistemes d' ; Casos, Estudi de ; Arqueologia



101 p, 2.6 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations > Philosophy and Letters. MT

 Record created 2009-07-15, last modified 2022-07-16



   Favorit i Compartir