Google Scholar: cites
Substrats biològics de la conducta agressiva 1. Neuroquímica i control hormonal
Martí Carbonell, Sunsi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)

Data: 1985
Resum: Hay una considerable evidencia, sobre todo en animales subhumanos, de que los neurotransmisores cerebrales y ciertas hormonas, especialmente los andrógenos, intervienen, de un modo o de otro, en la regulación de la conducta agresiva. En el presente trabajo, exponemos datos aportados por un gran número de investigadores que clarifican, en parte, cómo se lleva a cabo el control neuroquímico i hormonal en susodicha conducta.
Resum: There is a large evidente, mainly in subhuman animals, that the cerebral neurotransmissors and some hormones, i. e. androgens, play in a way or another the role of regulators ofthe aggressive behavior. Zn this paper we study the work of several researchers that throw some light on the way the neurochemical and hormonal control in that behavior is made.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Quaderns de psicologia, Vol. 9, Núm. 1 (1985) , p. 7-23, ISSN 2014-4520

Adreça original: https://www.quadernsdepsicologia.cat/article/view/v9-n1-marti
DOI: 10.5565/rev/qpsicologia.566


17 p, 622.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Quaderns de psicologia
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2010-04-29, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir