Google Scholar: cites
Llindar de dolor i diferències individuals en rates
Duran Borràs, Núria

Data: 1984
Resum: El objetivo del experimento que se describe es el de contribuir a validar la hipótesis de García (1974) de que la deambulación en el Campo abierto podría ser un análogo en ratas de la dimensión extraversión-introversión de la teoría de Eysenck (1957, 1967). Para ello, observamos si se obtenía entre dearnbulación y tolerancia al dolor en ratas el mismo tipo de correlación que entre extraversión y tolerancia al dolor en humanos. Los resultados obtenidos pueden interpretarse de acuerdo con la hipótesis citada.
Resum: García (1974) say that open-field ambulation could be un analogous of Eysenck extraversion-introversion factor. The similarity of the relation between open-field ambulation with pain tolerance in rats and extroversion with pain tolerance in humarns was studied to examine this hipothesis. The observed findings agreed with the Garcia hipothesis.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Quaderns de psicologia, Vol. 8, Núm. 1 (1984) , p. 77-86, ISSN 2014-4520

Adreça original: https://www.quadernsdepsicologia.cat/article/view/v8-n1-duran
DOI: 10.5565/rev/qpsicologia.540


11 p, 404.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Quaderns de psicologia
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2010-05-05, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir