Posada a punt i validació de l'anàlisi d'urea en llet crua mitjançant IR per transformada de Fourier
Cabrespina Abril, Anna
Baeza Labat, Maria del Mar, dir.
Jubert, Anna, tut.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2009
Description: 79 p.
Abstract: L'objectiu principal d'aquest projecte és posar a punt el mètode d'anàlisi d'urea en llet crua de vaca mitjançant la tècnica d'Infraroig per Transformada de Fourier (Fourier Transform Infrared Spectroscopy, FTIR). S'haurà de portar a terme la validació del mètode per FTIR (seguint els criteris de la ISO 17025) mitjançant la comparació amb el mètode de referència utilitzat actualment al laboratori.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Química Industrial i Introducció a la Recerca Química / Industrial Chemistry and Introduction to Chemical Research [4313385]
Series: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat Química Industrial
Document: Treball final de grau
Subject: Llet ; Anàlisi ; Tècnica



79 p, 3.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations > Engineering. MT

 Record created 2010-09-07, last modified 2025-04-11



   Favorit i Compartir