Posada a punt i validació de l'anàlisi d'urea en llet crua mitjançant IR per transformada de Fourier
Cabrespina Abril, Anna
Baeza i Labat, Maria del Mar
Jubert, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2009
Description: 79 p.
Abstract: L'objectiu principal d'aquest projecte és posar a punt el mètode d'anàlisi d'urea en llet crua de vaca mitjançant la tècnica d'Infraroig per Transformada de Fourier (Fourier Transform Infrared Spectroscopy, FTIR). S'haurà de portar a terme la validació del mètode per FTIR (seguint els criteris de la ISO 17025) mitjançant la comparació amb el mètode de referència utilitzat actualment al laboratori.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Language: Català.
Series: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat Química Industrial
Document: bachelorThesis
Subject: Llet ; Anàlisi ; Tècnica

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/48980


79 p, 3.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2010-09-07, last modified 2019-02-02



   Favorit i Compartir