Caracterización morfológica, composición química y valor nutritivo de distintas variedades de garrofa (Ceratonia siliqua L.) cultivadas en España
Albanell Trullas, Elena
Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Plaixats i Boixadera, Josefina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals

Publicación: Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010
Nota: Descripció del recurs: el 13 d'octubre de 2010
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària, Departament de Patologia i Produccions Animals, 1990
Nota: Bibliografia
Derechos: Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.
Lengua: Castellà
Documento: Tesi doctoral
Materia: Garrofes ; Espanya ; Composició química ; Valor nutritiu
ISBN: 9788469314753

Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5750


142 p, 2.9 MB

87 p, 1.7 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Tesis doctorales

 Registro creado el 2010-11-08, última modificación el 2025-02-08



   Favorit i Compartir