Caracterización morfológica, composición química y valor nutritivo de distintas variedades de garrofa (Ceratonia siliqua L.) cultivadas en España
Albanell Trullas, Elena
Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Plaixats i Boixadera, Josefina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Medicina i Cirurgia Animals
Imprint: |
Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010 |
Note: |
Descripció del recurs: el 13 d'octubre de 2010 |
Note: |
Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària, Departament de Patologia i Produccions Animals, 1990 |
Note: |
Bibliografia |
Rights: |
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs. |
Language: |
Castellà |
Document: |
Tesi doctoral |
Subject: |
Garrofes ;
Espanya ;
Composició química ;
Valor nutritiu |
ISBN: |
9788469314753 |
Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5750
142 p, 2.9 MB
|
87 p, 1.7 MB
|
The record appears in these collections:
Research literature >
Doctoral theses
Record created 2010-11-08, last modified 2022-05-07