Modelado de una cámara de onda milimétrica
Aguilà Moliner, Pau
Junkin, Gary, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2010
Description: 82 p.
Abstract: En aquest projecte s'ha dissenyat i simulat una càmera d'ones mil·limètriques mitjançant "Spinning Reflectors" amb l'objectiu d'estudiar la qualitat de les imatges obtingudes, així com determinar la configuració de reflectors acceptable per a la nostra càmera. Per al seu disseny, s'ha realitzat el model d'una antena Cassegrain amb botzina alimentadora a FEKO i s'han simulat els diagrames de radiació corresponents als diferents angles de rotació d'ambdós reflectors al voltant de l'eix en el qual estan situats. Finalment, a partir del principi de funcionament de la nostra càmera, s'ha exposat la seva implementació física i s'ha representat en Matlab la seva PSF (Point Spread Function) i la imatge d'un objecte arbitrari d'acord amb les tècniques de formació d'imatges.
Abstract: En este proyecto se ha diseñado y simulado una cámara de ondas milimétricas mediante “Spinning Reflectors” con el objetivo de estudiar la calidad de las imágenes obtenidas, así como determinar la configuración de reflectores aceptable para nuestra cámara. Para su diseño, se ha realizado el modelo de una antena Cassegrain con bocina alimentadora en FEKO y se han simulado los diagramas de radiación correspondientes a los diferentes ángulos de rotación de ambos reflectores alrededor del eje en el que están situados. Finalmente, a partir del principio de funcionamiento de nuestra cámara, se ha expuesto su implementación física y se ha representado en Matlab su PSF (Point Spread Function) y la imagen de un objeto arbitrario de acuerdo con las técnicas de formación de imágenes.
Abstract: In this project we have designed and simulated a millimeter wave camera using "Spinning Reflectors" in order to study the quality of the images and to determine the acceptable configuration of reflectors to our camera. For his design, we have performed a model of a Cassegrain antenna with horn feed in FEKO, and we have simulated the radiation patterns corresponding to the different angles of rotation of the two reflectors around the axis on which they are located. Finally, agree with the operating principle of our camera, we have exposed her physical implementation and we have represented in Matlab her PSF (Point Spread Function) and the image of an arbitrary object in accordance with the imaging techniques.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Language: Castellà.
Series: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica de Telecomunicació. Especialitat de Sistemes Electrònics
Document: bachelorThesis
Subject: Ones mil·limètriques ; Dispositius ; Imatges ; Processament

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/97336


82 p, 2.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2011-02-18, last modified 2019-03-20   Favorit i Compartir