| Fecha: |
2004 |
| Resumen: |
Les crisis sanitàries i de consum dels últims anys han portat als consumidors a desconfiar dels actuals mètodes intensius de producció de carn. Això ha portat a l'augment de la producció extensiva que dona lloc a un mercat diferenciat d'alta qualitat i a la producció intensiva pel gran consum. |
| Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.  |
| Lengua: |
Castellà |
| Colección: |
Memoria digital de producció animal |
| Documento: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
| Materia: |
Producción extensiva ;
Pollos ;
Extensive production ;
Chicken ;
Pollastres de carn -- Cria i millora ;
Pollastres de carn -- Aspectes legals |
| Publicado en: |
Eurocarne, Núm. 132 (Desembre 2004) , p. 1-9, ISSN 1132-2675 |