Optimización de la calidad de proceso y de producto en canales y carnes de porcino
Fàbregas i Comadran, Xavier

Fecha: 1998
Resumen: Ponència presentada al seminari "Las normas ISO 9000 en la industria cárnica".
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Castellà
Colección: Memoria digital d'escorxadors
Documento: Comunicació de congrés ; recerca
Materia: Ccanales y carnes porcinas ; Carcass and pork meats ; Canals y carns porcines ; Porcs - Canal ; Carn de porc
Publicado en: Las normas ISO 9000 en la indústria cárnica, 1998



49 p, 9.8 MB

El registro aparece en las colecciones:
Contribuciones a jornadas y congresos > Ponencias y comunicaciones > Ponencias y comunicaciones de la UAB
Fondos personales e institucionales > Xavier Fàbregas > Memoria Digital de Mataderos (MDE)

 Registro creado el 2011-04-07, última modificación el 2023-01-26



   Favorit i Compartir