La matanza del cerdo en Cataluña : resultados preliminares
Fàbregas i Comadran, Xavier
Llonch i Obiols, P.

Data: 2010
Resum: La matanza del cerdo es una fiesta tradicional de origen ancestral en la que se celebra un rito sacrificial doméstico. En Cataluña, es una tradición no regulada como actividad particular. Los productos procedentes de la matanza del cerdo constituyen parte de la reserva cultural gastronómica catalana.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l’obra i la creació d’obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l’obra original i es reconegui l’autoria de l’obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: conferenceObject ; altres
Matèria: Matanza cerdo ; Cataluña ; Pig traditional slaughter ; Catalonia ; Matança porc ; Porcs -- Catalunya ; Animals -- Folclore
Publicat a: Congreso Internacional de Barcelona sobre la Dieta Mediterránea. Barcelona, Catalunya, 8è : 2010



1 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Xavier Fàbregas i Comadran, contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2011-05-30, darrera modificació el 2018-05-04



   Favorit i Compartir