Seguiment de la tortuga mediterrània (Testudo hermanni spp. hermanni) a Catalunya : història, hàbitat, cria i introducció (el cas del Parc del Garraf)
Testudo (Grup de recerca)
Paniagua Salazar, Raul
Pou Bolibar, Francisco
Ramoneda Paniagua, Alex
Duch Cortinas, Jordi
Rieradevall, Joan
Sánchez Cabeza, Joan Albert
Boada, Martí, 1949-
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Seguiment de la tortuga mediterrània a Catalunya: el cas del Parc del Garraf
Additional title: Seguimiento de la tortuga mediterránea (Testudo hermanni spp. hermanni) en Cataluña: historia, hábitat, cría y reintroducción (el caso del Parque del Garraf)
Additional title: Monitoring of the Mediterranean tortoise (Testudo hermanni hermanni) in Catalonia: history, habitat, breeding and introduction (Garraf Park Case)
Date: 2011
Description: 128 p.
Abstract: El present projecte pretén donar una visió de la situació actual de la tortuga mediterrània (Testudo hermanni hermanni) a Catalunya, incloent un estudi més exhaustiu del cas del Garraf. Aquesta subespècie, que segons el registre fòssil es present a Catalunya des del neolític, troba actualment espais com la Serra del Montsant, l'Albera, el delta de l'Ebre o el Massís de Garraf,.
Abstract: El presente proyecto pretende dar una visión de la situación actual de la tortuga mediterránea (Testudo hermanni hermanni) en Cataluña, incluyendo con especial atención un estudio del caso del Garraf. Esta subespecie, que según el registro fósil es presente en Cataluña desde el neolítico, encuentra actualmente espacios como la Sierra del Montsant, la Albera, el delta del Ebro o el Macizo del Garraf, hábitats potenciales para su desarrollo. En el caso del Garraf, de los resultados obtenidos, se debe destacar el alto grado de desconocimiento que los visitantes del Parque tienen sobre la tortuga mediterránea, y es por esto, que se debe llevar a cabo un programa de educación ambiental, con efectos también de reducir el número de expolios de.
Abstract: This project provides an overview about.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Language: Català.
Series: Projectes i treballs de final de carrera. Ciències ambientals
Document: bachelorThesis
Subject: Testudo hermanni ; Catalunya

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/152082


Resum
10 p, 191.9 KB

Projecte
128 p, 3.9 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations > Environmental Sciences.

 Record created 2011-06-16, last modified 2019-02-02   Favorit i Compartir