Exposición de acuarelas y aguadas españolas : catálogo-guía
Sociedad Española de Amigos del Arte

Publicació: Madrid : Sociedad Española de Amigos del Arte, 1946
Descripció: 127 p. ; 17 cm
Resum: Catàleg inventari de la Exposición de acuarelas y aguadas españolas organitzada per la Sociedad Española de Amigos del Arte l’any 1946. Catàleg guia sense il·lustracions i petit format que s’oferia als visitants de la mostra. El text introductori escrit per Julio Cavestany de Anduaga, Marqués de Moret (1883-1965) precedeix la relació de les peces amb el nom de l’expositor o propietari.
Resum: Catálogo inventario de la Exposición de acuarelas y aguadas españolas organizada por la Sociedad Española de Amigos del Arte en 1946. Catálogo guía sin ilustraciones y pequeño formato que se ofrecía a los visitantes de la muestra. El texto introductorio escrito por Julio Cavestany de Anduaga, Marqués de Moret (1883-1965) precede la relación de las piezas con el nombre del expositor o propietario.
Resum: Inventory catalogue of the Exposición de acuarelas y aguadas españolas (Exhibition of Spanish Watercolors and Gouaches) organized by the Sociedad Española de Amigos del Arte in 1946. Small guide catalogue without illustrations, offered to visitors of the exhibition. The introductory text written by Julio Cavestany de Anduaga, Marqués de Moret (1883-1965), precedes the list of the exhibits with the name of the exhibitor or owner.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Reproducció electrònica. Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques, 2011. Reproducció de l'original de la Biblioteca de la Universidad Complutense de Madrid
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; Text ; book
Matèria: Pintura espanyola ; Exposicions ; Aquarel·la espanyola130 p, 9.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2011-07-22, darrera modificació el 2017-10-21   Favorit i Compartir