Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/77165
Calidad de la carne de ave
Cepero Briz, Ricardo (Universidad de Zaragoza. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos)
Carramiñana Esteban, Juan José (Universidad de Zaragoza. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos)

Data: 1994
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució i la comunicació pública de l'obra, sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Publicat a: Selecciones avícolas, Vol. 36, Núm. 3 (Marzo 1994) , p. 155-169, ISSN 0210-0541



15 p, 9.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-09-28, darrera modificació el 2017-10-21



   Favorit i Compartir