Nou mètode per identificar els dos extrems de les proteïnes
Avilés, Francesc X. (Francesc Xavier) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)

Additional title: Nuevo método para identificar los dosextremos de las proteínas
Additional title: New protein extreme identificationmethods
Date: 2010
Abstract: Investigadors de la Universitat de Gant (Bèlgica) i de la UAB han desenvolupat un nou procediment per identificar els dos extrems de les molècules de proteïnes, i el seu processament-maduració, en estudis de proteòmica massiva in-vivo o ex-vivo. El treball ha estat publicat on line a Nature Methods, amb el títol "Complementary Positional Proteomics for Screening of Endo- and Exoproteases". El nou mètode desenvolupat permet ampliar aquests estudis a l'extrem C-terminal de les proteïnes, aquell que té el grup carboxil, que es considera que constitueix el final de les cadenes lineals d'aminoàcids que les formen.
Abstract: Investigadores de la Universidad de Gante (Bélgica) y de la UAB han desarrollado un nuevo procedimiento para identificar los dos extremos de las moléculas de proteínas, y su procesamiento-maduración, en estudios de proteómica masiva in-vivo o ex-vivo. El trabajo ha sido publicado on line en Nature Methods, con el título "ComplementaryPositional Proteomics for Screening of Endo- and Exoproteases". El nuevo método desarrollado permite ampliar estos estudios al extremo C-terminal de las proteínas, aquel que tiene el grupo carboxilo, que se considera constituye el final de las cadenas lineales de aminoácidos que las forman.
Abstract: Researchers at University of Ghent, Belgium, and Universitat Autòno made Barcelona developed a new procedure to identify the two extremes of protein molecules and their processing and maturing in in-vivo and ex-vivo massive proteomic studies. The research has been published online at Nature Methods, under the title of "Complementary PositionalProteomics for Screening of Endo- and Exoproteases". The new method developed by scientists helps to expand studies to C-terminal proteins, proteins with a free carboxyl group, at the end of the linear chain of amino acids.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Juny 2010, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 142.5 KB

Español
3 p, 126.4 KB

English
3 p, 123.8 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2012-02-15, last modified 2023-10-01



   Favorit i Compartir